Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jouw evenement ook in de agenda?

Meld gratis aan

Ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het COVID-19 (Corona) virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren daarom om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen.

Alle bijeenkomsten zijn tot 1 juni verboden, ook met minder dan 100 personen. Ditzelfde geldt voor publieke locaties zoals musea, theaters en sportwedstrijden. Evenementen vóór 1 juni zullen dus niet meer in de agenda opgenomen worden. Wij adviseren je om de website van de organisator van het evenement goed in de gaten te houden. 

Er is altijd wat te beleven in Rivierenland! Van markten & braderieën, (muziek)festivals, exposities, beeldende kunst en sportieve uitdagingen tot evenementen rond bloesem en fruit. De evenementen die in Rivierenland worden georganiseerd, zijn al net zo gevarieerd als het landschap van de streek zelf. Bekijk onze agenda en plan jouw onvergetelijke dagje uit met de kids, je partner of een groep. Organiseer je zelf een evenement maar staat het nog niet in de agenda? Meld het aan via het aanmeldformulier.

Wat zoek je?

Meld evenementen gratis aan

Staat jouw evenement niet in de kalender? Meld hem gratis aan via het aanmeldformulier!

Aanmelden

Download de Bloesemalert app!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de actuele bloesemstand? Download dan nu de app ‘Bloesemalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app