Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Zandmeren

Op een landtong in één van de mooie uiterwaarden langs de afgedamde Maas ligt recreatiegebied De Zandmeren, waar de verschillende ondernemers je gastvrij ontvangen. Een toplocatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers, met ’s avonds de mooiste zonsondergangen. 

Vlij neer op het strand of de zonneweiden en ga heerlijk zwemmen in het strandbad. Ook watersport- en botenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In het prachtige waterrijke gebied is genoeg te beleven!

Tip: Jachthuren.nl

Bij Jachthuren.nl huur je comfortabele motorjachten die van alle gemakken zijn voorzien! Al vanaf € 1.166,- ben je een week lang kapitein van je eigen jacht. Een vaarbewijs hiervoor is NIET nodig! Geniet ontspannen van het prachtige uitzicht en ontdek plekjes die vanaf de weg niet zichtbaar zijn. De jachten zijn boekbaar van 1 maart tot 1 december. Voor elke cruise vanaf Kerkdriel in het jaar 2020,  geboekt voor 1 juni 2020, geldt een vroegboekkorting van 15%. Van oktober tot 1 juni zijn de schepen ook te boeken voor alleen Bed & Breakfast.

Meer informatie

Tips aan De Zandmeren

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.