Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Appels&Peren Rally

2 september 2019 van 12:00 - 19:30 uur

Postbus 126

4000 AC

Tiel

Op maandag 2 september 2019 wordt de 1e editie van de Appels&Peren Rally gehouden. Er wordt een mooie tocht uitgezet door de Betuwe, de fruittuin van Nederland, waar de boomgaarden volhangen met appels en peren. Waarom op maandag? Om ondernemers met elkaar te verbinden! Business en plezier, natuurlijk kan dat samen!

Maar de rally is niet alleen voor ondernemers. Iedereen is van harte welkom om een heerlijke dag te beleven en te genieten van mooie auto’s en een prachtige omgeving. En naast de gelegenheid om te netwerken, zamelen we ook geld in voor twee goede doelen, Stichting Onky Donky en Stichting HeartSafe Tiel. Er wordt een tocht uitgezet met keuze uit verschillende rally systemen, zoals bol-pijl navigatie, pijlen kortste route, ingetekende lijn met barricades, grensbenadering en visgraat. Deelname is mogelijk voor alle typen auto’s, maar natuurlijk is het nog leuker als u deelneemt in een bijzondere auto, klassiek, sportief of open. De Appels&Peren Rally start in de middag met een lunch en wordt afgesloten met een BBQ.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app