Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Banjertocht met kampvuur

3 maart 2021 t/m 3 maart 2021 van 15:00 - 17:00 uur

Gelukkig mogen kinderen tot en met 17 jaar buiten gewoon bij elkaar komen. Dus biedt de Beuningse uiterwaard kansen om elkaar te ontmoeten, wat te geiten en even een (veilig) vuurtje te stoken. We beginnen met een banjertocht. Durf jij over het smalle paadje langs het water te lopen? Wie kan er zonder natte voeten over de sloot springen? Welke speurneus lost alle opdrachten op? Voor de kinderen die de tocht doorstaan (allemaal natuurlijk!) is er na afloop een kampvuurtje. Uitgehongerde speurders bakken een broodje in het vuur. Of warmen een beker chocomel op. Knus bij elkaar en op een mooi afstandje van de wilde dieren zoals de stoere Konikpaarden, die nieuwsgierig op een afstandje staan te kijken.

Tip: trek stevig schoeisel aan want we trekken door de wildernis om bij het strand te komen. Belangrijk voor je eigen veiligheid: trek geen nylon of synthetische kleding aan vanwege brandgevaar!

Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Wij vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen. Opgeven is verplicht. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan. Hierover krijgt u voor 10.00 uur bericht op de dag van de activiteit.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.