Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bezig in het bos Waardenburg en Neerijnen

23 oktober 2019 van 14:00 - 15:30 uur

Van Pallandtweg 1

4182 CA

Neerijnen

We kunnen mopperen dat de zomer voorbij is, maar wie goed om zich heen kijkt, ziet hoe mooi de natuur nu kleurt. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op woensdag 23 oktober een ontdekkingstocht voor (groot)ouders en (klein)kinderen op landgoed Waardenburg en Neerijnen.

De herfst is prachtig voor wie weet waar hij moet zijn. En dat weten de boswachters maar al te goed. Samen gaan ze op zoek naar bladeren, bomen en paddenstoelen. Naast geheimzinnige verhalen laten de boswachters zien dat er heel veel soorten paddenstoelen bestaan. Benieuwd hoe een paddenstoel er aan de onderkant uitziet? Dan is een spiegeltje handig. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats van Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen.
Duur: ca. 1,5 uur.
Deelname: 5,00 p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p.
Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.

Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Bert Vos, tel. 06-19717255 en Fieke Vos, tel. 06-42800802


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app