Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bourgondisch Fruitwandelen 2020

5 september 2020

Beneden-Leeuwen

De routes van het nog altijd zeer populaire Bourgondisch Fruitwandelen voeren je door boomgaarden, weilanden, uiterwaarden en over dijken van het veel bezongen Land van Maas en Waal. Tijdens de wandeltocht worden gratis eet- en drinkwaren uitgedeeld. Tevens is er op diverse plaatsen muziek. Hiermee willen we duidelijk maken dat ons deel van het Gelders Rivierenland een zuidelijke en fruitige inslag heeft.

Nordic Walking
Nordic Walking is toegestaan. Tijdens het Bourgondisch Fruitwandelen gaat gemoedelijkheid en gezelligheid ver uit boven prestatie. Een combinatie van het traditionele wandelen en het Nordic Walking is dan ook goed mogelijk.
De gehele route staat met pijlen aangegeven.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf zondag 5 april 2020 om 8.00 uur tot uiterlijk vrijdag 21 augustus mits de limiet van 3100 deelnemers dan nog niet bereikt is.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app