Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Circustheater – De Verrukkelijke Vuilnismannen

18 juli 2020 van 14:30 - 16:30 uur

Caatje aan de Lek

4106 LC

Culemborg

Ko & Lou, twee rasechte Utrechtse circusartiesten, brengen in deze voorstelling een Ode aan de ophaler van afval, zwerfvuil en rommel! De man die net zo belangrijk is als de dokter, de psychiater en de motorcoureur: De Vuilnisman.

Onder het motto: ”De vuilnisman die alles kan!” presenteren Ko & Lou u een cascade van vervaarlijke salto’s, de sterke man-op-man Acro-Kliko Truc en verbazen zij u met hun vuilnismannensouplesse.
Ze jongleren met vuilniszakken en “petflessen”, blikken, glas en rotte vis om zo het afval te scheiden. Onder het mom van ”samen bouwen en veilig stapelen” maken ze van en met het publiek een menselijke piramide. Tot Ko het niet meer ziet zitten en zich terugtrekt in zijn Kliko. De Kliko wordt doorboord met ontelbare bezems. Gooien Ko & Lou het bijltje er bij neer of zullen zij als De Nieuwe Vuilnisman laten herrijzen?

Een komisch milieutheaterspektakel over: Wees trots op de plek waar je woont en maak er iets moois van. Ere wie ere toekomt!


Lees meer
Delen:

Download de Bloesemalert app!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de actuele bloesemstand? Download dan nu de app ‘Bloesemalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app