Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Concert Oude Muziek | 25 mei

25 mei 2019 van 20:15 - 22:00 uur

Kasteellaan 1

5324 JR

Ammerzoden

Concert Oude Muziek met barokmuziek uit de Spaanse Gouden Eeuw door sopraan Raquel Andueza in de ridderzaal van kasteel Ammersoyen.

Met sopraan Raquel Andueza keert een wereldster terug naar Nederland. Haar warme maar transparante stem, verbluffende kleurenpalet en stralende podiumprésence bezorgden haar al een grote schare aan trouwe fans.

Ditmaal navigeert ze met een instrumentaal duo door het beste van wat het tijdperk van Sebastián Durón – een van de boegbeelden van de Spaanse Gouden Eeuw – aan sacrale muziek te bieden had. Deze folias, zarabandas, morenas en gitanas vormen een feestje voor stem en instrumenten.

Over La Galania

La Galanía is in 2010 opgericht door Raquel Andueza en Jesus Fernández Baena, focust op barokmuziek uit de zeventiende en achttiende eeuw en werkt samen met topmusici uit binnen- en buitenland.

Raquel Andueza (sopraan)
Jesús Fernández Baena (theorbe)
Manuael Vilas (harp)

Datum: zaterdag 25 mei 2019

Aanvang: 20.15 uur

Entree: € 24

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via de website van stichting Oude Muziek.


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld