Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cultuurhistorische wandeling op landgoed Waardenburg en Neerijnen

20 oktober 2019 van 10:00 - 12:00 uur

Van Pallandtweg 1

4182 CA

Neerijnen

Hoe heerlijk is het om op zondag te starten met een lekkere wandeling? Dat kan op zondag 20 oktober op landgoed Waardenburg en Neerijnen van Geldersch Landschap & Kasteelen. De boswachters nemen wandelaars mee op een cultuurhistorische wandeling door het parkbos naar de Waalbandijk en de kasteeltuin.

Kasteel Waardenburg getuigt van de lange bewoningsgeschiedenis van dit gebied. Vanaf de dijk heeft men prachtige vergezichten op de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal. Ook de kasteeltuin van Huis Neerijnen wordt bezocht. De boswachters vertellen graag over de geschiedenis van het landgoed.

Start: 10.00 uur op de parkeerplaats van Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app