Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Fransche School – Najaarsprogramma

14 augustus 2020 t/m 14 december 2020

Er komen weer grote namen naar De Fransche School zoals Youp van ‘t Hek, Johan Goossens, Ronald Snijders en Fabian Franciscus. Ook voor de kleinsten onder ons zijn er weer voorstellingen: Het Kleine Theater speelt ‘Roodkapje’, de ganzen Gonnie en Gijsje komen langs stappen en zelfs Pluk van de Petteflet verschijnt met zijn rode brandweerauto op het toneel.

Bijzondere voorstellingen zijn er volop: theatermaker Emma Lesuis gaat in ‘Aardappelbloed’ op zoek naar het slavernijverleden van haar Surinaamse familie, Esmay Usmany speelt haar eerste soloprogramma en Simon Heijmans (de maker van de zeer succesvolle podcast ‘Brand in het landhuis’) speelt zijn solovoorstelling. Een paar dagen voor de presidentsverkiezingen in de USA spelen Maarten Kolsloot & Victor Vlam, naar aanleiding van hun gelijknamige boek ‘Trump is niet gek’ een verkiezingsshow en geven tekst en uitleg over de Amerikaanse verkiezingen.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app