Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Fransche School – Zoete Herinneringen | Voortborduren

25 mei 2021 t/m 25 mei 2021 van 10:00 - 13:30 uur

Wat gaan we doen? U krijgt vooraf een creatief borduurpakket thuisbezorgd van Olga’s Atelier en natuurlijk een lekkere lunch, zoals u gewend bent vers bereid door Zorgboerderij De Witte Schuur. Via een link maken we live verbinding met het theater.

Vanzelfsprekend heeft u de keuze om wel of niet een eigen camera aan te laten staan. In ieder geval kunt u wel alles live volgen vanuit het theater: het welkomstwoord, de uitleg van het creatieve programma en natuurlijk de heerlijke live muziek.

De benodigdheden: een computer of laptop, internet, en een online ticket. Dat laatste kost 10 euro inclusief lunch. Bestel het hier.

Er is een helpdeskfunctie als u hulp nodig heeft bij het aanzetten van de live verbinding en voor vragen vooraf kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.