Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dolf Jansen | Oudejaars 2019 | TRY-OUT

14 september 2019

Havendijk 1

4101 AA

Culemborg

Op de poster en flyer ziet de nietsvermoedende theaterbezoeker een hoop vrolijkheid, dus daar zal dan wel reden toe zijn…

Inderdaad, dit is de dertigste Oudejaars die Dolf Jansen speelt, en in plaats van een feestelijke avond in ZiggoDome of een eerbetoon in Carre, speelt hij lekker 80 keer die voorstelling. Voor jou, voor U… Om binnen anderhalf uur en met hoge energie dit jaar te fileren. Elk incident, elk detail, elke politieke leider die het nou nog niet door heeft, niks of niemand blijft gespaard.

Oudejaars 2019, omdat 30 nog maar het begin is…Met als geheel nieuwe ontwikkeling: geen moraal, laat staan –isme, geen preek voor eigen of andermans parochie, maar zo goed als pure stand up comedy: heel veel grappen, poëzie die voorbij is voordat u doorheeft dat het rijmt, improvisatie tot aan de grenzen van het betamelijke. En dan nog wat meer grappen, tot ze op zijn, of u op bent uitroepteken.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app