Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Elstar-Express

10 juli 2020 t/m 5 september 2020

Hoe kan het dat die appels en peren groeien aan de bomen? Hoe gaat het met het plukken en wat gebeurt er daarna? Waarom fruitteelt in de Betuwe? Dat moet je toch eigenlijk weten als je er bent geweest. Daar hebben we bij Natuurlijk GRUUN iets op bedacht! 

Vanaf af nu is het weer mogelijk om de Elstar-Express te boeken voor groepen. In de schoolvakanties (10 juli t/m 5 september) maakt de Elstar-Express elke donderdag en zaterdag een rondje door de appelboomgaard. Meester Kees geeft op een leuke manier uitleg over alles wat je ziet. Natuurlijk valt er ook iets te proeven.

De rit start om 11.30 u bij Natuurlijk GRUUN in Ommeren en duurt ongeveer een uur. Tip: neem vooraf een heerlijk kopje koffie met de befaamde Gruunse appeltaart, of geniet na afloop van een lekkere appelpannenkoek in het Appelcafé. Voor groepen vanaf 10 personen is het ook mogelijk om op een andere dag of tijd de rit met de Elstar-Express te maken.

Een kaartje voor de trein kost € 5 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar betalen slechts €2,50. Voor vragen en/of reserveren mail naar info@natuurlijkgruun.nl of bel 0344-782560.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.