Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Entree Zomerfabriek | Ticket West | Festa di una volta | Silent Disco

1 augustus 2020 van 20:30 - 23:00 uur

Stationsweg 7

4101 NG

Culemborg

De Zomerfabriek: de zaterdagavonden ga je meemaken door in een carrousel 3 korte acts te zien en beleven op verschillende plekken in de fabriek. Laat je verrassen!

Ticket West is een West Coast bluesband, beïnvloed door artiesten als T-Bone Walker, William Clarke, Wes Weston en Rod Piazza. West Coast blues wordt sterk beïnvloed door jazz-bigband en jumpblues-muziek en is afkomstig van de Amerikaanse westkust. Voormalige Texas bluesmuzikanten die in de jaren veertig naar Californië verhuisden, hadden een grote invloed op de ontwikkeling van deze muziekstijl. De invloeden van jazz-bigband en jumpblues zorgen voor veel swing.

Festa di una Volta (Pleintje)
Er was eens een feestje… una Volta neemt jullie graag mee op een kleine reis rond de wereld! Geniet bijvoorbeeld van een Caribische cocktail, proef de lekkerste Arabische bites en laat je verrassen door een van de bijzondere acts.. Voor heel even ben je op vakantie in eigen land!

Silent disco: DJ Rick Snel (Noord)


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app