Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kerstmarkt Geldermalsen

13 december 2019 van 17:00

Geldermalsen

Op vrijdag 13 december vindt er weer de traditionele kerstmarkt plaats in het centrum van Geldermalsen. In de centrumkerk vindt op deze vrijdag vanaf 17.00 uur een doorlopend muziekprogramma plaats evenals buiten waar op diverse plaatsen podiums staan voor muzikale en dans optredens.

Publiekstrekkers zijn de levende kerststal met jozef en Maria en heel veel verschillende dieren. De Kinderen en ouders kunnen in de stal de dieren aaien en knuffelen en op de foto. Ook neemt de houtzager weer een prominente plaats in op de markt. Naast de diverse kramen met kerst gerelateerde artikelen bied de kerstmarkt een diversiteit aan wokshops verdeeld over het gehele centrum.

Naast alle kramen zullen ook weer sportverenigingen uit de gemeente West Betuwe diverse activiteiten organiseren en is er voor de jeugd weer een draaimolen en springkussen. Diverse foodtrucks zullen verdeeld over het centrum diverse lekkernijen aanbieden en is er op de markt weer glühwein en warme chocomel voor de liefhebbers


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app