Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kerstvakantie Kasteel Ammersoyen

22 december 2019 t/m 5 januari 2020

Kasteellaan 1

5324 JR

Ammerzoden

In de kerstvakantie is kasteel Ammersoyen op verschillende dagen geopend voor publiek. Kom ook genieten van het sfeervolle middeleeuwse kasteel!

Bezoekers kunnen het kasteel in de kerstperiode op verschillende manieren bezichtigen en beleven. Zo kunnen ze de Gelderse burcht op eigen gelegenheid ontdekken, meegaan met de dagelijkse kasteelrondleiding, maar ook de Speuren & Spelen tocht met het hele gezin doen, aansluiten bij de rondleiding speciaal voor kinderen en komen kijken bij één van de activiteiten zoals de Middeleeuwse Ontmoetingen. Het is dit jaar zelfs mogelijk om het kasteel op vier winteravonden buiten de dagelijkse openingstijden te bezoeken! Voor ieder wat wils dus.

In de knusse kasteelkelder kun je na je rondgang gezellig een bordspelletje spelen, in de kasteelwinkel kun je terecht voor mooie geschenken of warm jezelf op in het Koetshuis op de voorburcht met bijvoorbeeld warme chocolademelk of glühwein.

Activiteiten:

Dagen geopend: 22, 27, 28 en 29 december + 2, 3, 4 en 5 januari

Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Reguliere entree: volwassenen 9,50 euro, kinderen 4 t/m 18 jaar: 5,25 euro, Museumkaarthouders en donateurs GLK: gratis entree op vertoon van geldige pas. Voor sommige activiteiten gelden speciale tarieven en is reserveren noodzakelijk.

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Meer informatie: www.glk.nl/ammersoyen


Lees meer
Delen: