Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kunstrondje Zaltbommel XXL

5 september 2020 t/m 6 september 2020

Het eerste weekend van september (5 en 6 september) zouden we graag Kunstrondje Zaltbommel XXL organiseren. We hopen dat de corona-maatregelen het toelaten. Je kunt aan XXL meedoen maar je moet zelf een locatie zoeken binnen de vesting van Zaltbommel. In het land zijn meerdere kunstroutes waar mensen hun huis, garage, tuin, winkel, wachtkamer enz. openstellen voor een exposant dus waarom zou dat in Zaltbommel niet lukken.

De opzet van dit kunstweekend is dat er zoveel mogelijk exposities op korte afstand te zien zijn op een wandeling door Zaltbommel. De kosten van een flyer en eventueel een herkenning aan de straat delen we. Als je mee wilt doen wacht niet te lang i.v.m. de voorbereidingen .

Via onderstaande knop stuur je mij een e-mail, kun je je vragen stellen over XXL en meld je je aan voor deelname aan Kunstrondje Zaltbommel XXL.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app