Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nationale Rode Kruis Bloesemmaand

1 april 2021 t/m 30 april 2021

Heel Nederland

Vanwege Corona kan de Bloesemtocht ook dit jaar helaas niet doorgaan, maar er is een prachtig alternatief: de hele maand april is omgedoopt tot de Nationale Rode Kruis Bloesemmaand. Doe mee en wandel voor het goede doel!

Het goede doel voorop
Het grootste eendaagse wandelevenement in Nederland waar altijd tienduizenden bezoekers op af komen, wil graag opnieuw mensen in beweging brengen om te wandelen voor het goede doel. Dit jaar staat in het teken van het bestrijden van de eenzaamheid. Er wordt geld opgehaald voor de psychosociale ondersteuning bij 2 interventies van het Rode Kruis: de Hulplijn en het ‘Let op elkaar-netwerk’. Hier kunnen mensen terecht met vragen, zorgen of wanneer ze behoefte hebben aan een luisterend oor of extra ondersteuning.

Doe je mee?
Trek je wandelschoenen aan en wandel in jouw eigen omgeving een afstand die je zelf bepaalt. Je kunt op elke locatie in Nederland meedoen. Geld ophalen die je door zelf te doneren of door je te laten sponsoren. Ook bedrijven kunnen doneren of een team vormen! Kijk voor meer informatie op www.rodekruisbloesemmaand.nl.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.