Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Open Dag Tennisvereniging Ter Weijde

15 maart 2020 van 12:00 - 16:00 uur

Sportlaan 17

4102HM

Culemborg

Zondag 15 maart van 12 tot 16 uur, op ons tennispark aan de Sportlaan (tussen de hockey- en atletiekvereniging in). Iedereen is van harte welkom!

Tennis, een mooie sport om (nog) eens uit te proberen. Tennissen kan het hele jaar door, zomer én winter, wanneer je maar wilt. Meedoen aan toernooien en competitie kan natuurlijk, maar hoeft niet. Kortom, een ideale sport!
Kom naar onze Open Dag op zondag 15 maart van 12.00 tot 16.00 uur, op ons park aan de Sportlaan (tussen de hockey- en atletiekvereniging in). Iedereen is van harte welkom, zowel junioren als senioren, om een balletje te slaan. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Enthousiastelingen kunnen zich ook meteen aanmelden om lid te worden. Actieaanbod voor senioren: een jaar lang lid (zomer en winter!) voor € 100,- inclusief een blik ballen.


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.

Inschrijven

* velden zijn verplicht