Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Open Kersendagen

6 juli 2019 t/m 7 juli 2019

Wadenoijen afslag 31

4191 ZR

Wadenoijen

Waar kun je de lekkerste kersen eten? In de boomgaard natuurlijk! Kom bij boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen proeven tijdens de Open Kersendagen. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud en in de avonduren is er een muziekfeest.

Bezoek de Open Kersendagen
Twee dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. Kom kersenproeven, een kijkje nemen in de boomgaard, een wedstrijdje kersenpitspugen houden of bezoek de diverse kraampjes.

Ook aan de kinderen wordt gedacht met een Kinderkersenplein waar je je kunt laten schminken, of manden kunt vlechten of springen op het Flipje-springkussen. Ook is er een kinderboerderij met echte dieren.

Pluk ‘m zelf
De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die jezelf geplukt hebt. Tijdens de Open Kersendagen kun je in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken. Als je hoender vol zit, worden deze afgewogen en rekening je de kersen af bij de kassa. Dat wordt smullen.

Adres boomgaard d’n Kerkewaerdt

Ter hoogte van kruising Overlaat/ Lingedijk 129a, 4014 ME Wadenoijen.
Vanaf rijksweg A15: afslag 31 Wadenoijen.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren aan de zijkant van de boomgaard. Er is daar een groot weiland. Verkeersregelaars wijzen u de weg. Er is voldoende ruimte in het weiland, dus graag niet parkeren op de openbare weg! Het parkeren is gratis.

Als u in de buurt van Tiel/Wadenoijen woont, adviseren wij u zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is een aparte strook gereserveerd voor fiesen en e-bikes.

Organisatie
De Open Kersendagen worden mogelijk gemaakt door Stichting Aarts Evenementen, diverse sponsors & partners.


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld