Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Orgelconcert Gerben Budding

3 juli 2020 van 20:15 - 22:00 uur

Grote Kerkstraat 4

4101 CB

Culemborg

Bespeler van het Moreau-orgel in de Sint Janskerk van Gouda. Organist in de Dom van Utrecht. Dirigeert oratoria-koren. Toelichting programma: 19.45 uur (i.s.m. Muziek in de Grote Kerk).

Opvallend cultureel nieuws uit Culemborg:
Locaties mogen maar weinig mensen ontvangen dus weinig inkomsten, kunstenaars kunnen daardoor niet betaald worden. Dus geen concerten.
Bovendien: mensen gaan minder met vakantie. En cultureel is er dus niets te beleven in de zomermaanden, ook al door de corona.

Maar niet in Culemborg. Daar organiseert de Roos van Culemborg een reeks van twintig (!) concerten in de maanden juli en augustus.

Organist Gerben Budding- Bespeler van het Moreau-orgel in de Sint Janskerk van Gouda. Organist in de Dom van Utrecht. Dirigeert oratoria-koren. Toelichting programma: 19.45 uur (i.s.m. Muziek in de Grote of Barbarakerk in Culemborg).

Kijk ook op de Facebookpagina van de Roos van Culemborg voor nog meer cultureel nieuws.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app