Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Speuren & Spelen | Herfstvakantie

15 oktober 2019 t/m 27 oktober 2019 van 11:00 - 17:00 uur

Kasteellaan 1

5324 JR

Ammerzoden

In de herfstvakantie kunnen kinderen al speurend en spelend kasteel Ammersoyen ontdekken met de Speuren & Spelen tocht!

Doe de opdrachten op het kasteelterrein en kraak de code waarmee je de schatkist kunt openen. Vervolgens ga je op pad in het kasteel. Onderweg zijn er allerlei opdrachten en spelletjes te doen en kom je langs alle mooie plekken van Ammersoyen. De tocht leuk om te doen met het hele gezin.

De Speuren & Spelen tocht in kasteel Ammersoyen is geïnspireerd op het 50x Speuren & Spelen boek dat Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) dit jaar heeft uitbracht. Wie na de tocht door Ammersoyen nog verder wil speuren en spelen in de kastelen en natuurgebieden van GLK, kan het boekje ter plekke aanschaffen in de kasteelwinkel. Donateurs van GLK kunnen hun (klein)kinderen online Superspeurder maken. Het 50x Speuren en Spelen boekje is dan inbegrepen in het kadopakket.

Datum: in de herfstvakantie 12 t/m 27 oktober dinsdag t/m zondag

Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Kosten: 2,50 euro per gezin + entree kasteel (kinderen 4 t/m 18 jaar: 5,25 euro, volwassenen: 9,50 euro, museumkaarthouders en donateurs GLK: gratis)

Reserveren:
niet nodig

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: ammersoyen@glk.nl


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld