Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Speuren & Spelen | Meivakantie

28 april 2019 t/m 5 mei 2019 van 11:00 - 17:00 uur

Kasteellaan 1

5324 JR

Ammerzoden

In de meivakantie kunnen kinderen al speurend en spelend kasteel Ammersoyen ontdekken met de Speuren & Spelen tocht!

Doe de opdrachten op het kasteelterrein en kraak de code waarmee je de schatkist kunt openen. Vervolgens ga je op pad in het kasteel. Onderweg zijn er allerlei opdrachten en spelletjes te doen en kom je langs alle mooie plekken van Ammersoyen. De tocht leuk om te doen met het hele gezin.

De Speuren & Spelen tocht in kasteel Ammersoyen is geïnspireerd op het 50x Speuren & Spelen boek dat Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) dit jaar heeft uitbracht. Wie na de tocht door Ammersoyen nog verder wil speuren en spelen in de kastelen en natuurgebieden van GLK, kan het boekje ter plekke aanschaffen in de kasteelwinkel. Donateurs van GLK kunnen hun (klein)kinderen online Superspeurder maken. Het 50x Speuren en Spelen boekje is dan inbegrepen in het kadopakket.

Datum: in de meivakantie zondag 28 april t/m zondag 5 mei. Let op: op Koningsdag zaterdag 27 april is het kasteel gesloten.

Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Kosten: € 2,50 per gezin + entree kasteel: kinderen 4 t/m 18 jaar: € 5,25, volwassenen: € 9,50, museumkaarthouders en donateurs GLK: gratis

Reserveren: niet nodig

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: ammersoyen@glk.nl


Lees meer
Delen: