Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Straatmuzikanten in binnenstad CLMBRG | Willem Hendrikse

15 augustus 2020 van 13:00 - 17:00 uur

Markt

4101 CX

Culemborg

Elke zaterdag in de zomermaanden juli en augustus, wordt de binnenstad van Culemborg gevuld door muziek van wisselende en talentvolle straatmuzikanten. Het wordt een mooie zomer in het hart van de stad. Van folkore/pop en melancholische tot rock en rauwe eigenzinnige muziek. laat je verrassen in de binnenstad van Culemborg!

Willem Hendrikse (korte bio)
Zanger gitarist Willem hendrikse is geboren en getogen op Curaçao, een culturele smeltkroes die terug te horen is in zijn muziek. Sinds 1985 woont hij in Eindhoven en treedt op in verschillende landen in Europa, met de formaties The Spice Daddies, Mariachi Serenata Mexicana en Corazon Latino, maar ook solo.

Als troubadour brengt hij sfeervolle muziek in diverse genres op uiteenlopende gelegenheden. Het repertoire bestaat uit liederen in het Italiaans, Spaans, Frans, Engels, Papiamentu en Nederlands.
Daarnaast schrijft Willem zelf ook muziek en is actief in de opnamestudio, zijn werk is te beluisteren op de bekende portalen zoals o.a. Spotify, Apple Music Google Play.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.