Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Survival Run Boven Leeuwen

21 juni 2020

Groenewoud

6657 BR

Boven Leeuwen

In 2020 is de 25-jarige jubileumeditie op zondag 21 juni!

Het parcours is ongeveer 8 kilometer lang met meer dan 50 hindernissen, water, modder, kortom alles om jezelf eens lekker uit te dagen! De opzet van onze run is laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen.

Voor de fanatiekelingen hebben we de mogelijkheid om in het eerste blok vanaf 11 uur individueel te starten, hier wordt goed gelet op het op de juiste manier nemen van de hindernissen.

De recreatieve lopers kunnen individueel of in groepen starten. Elkaar helpen en als je niet kunt of durft een hindernis overslaan is hier geen enkel probleem! We zien veel vriendengroepen, sportteams en bedrijven die de Survivalrun aangrijpen om samen een sportieve en leuke uitdaging aan te gaan.

Aansluitend op de Survivalrun is er een spectaculaire Kidsrun rond de start- finishlocatie voor jeugd van 6 tot en met 9 jaar. Kijk onder Kidsrun voor meer informatie.


Lees meer
Delen:

Download de Bloesemalert app!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de actuele bloesemstand? Download dan nu de app ‘Bloesemalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app