Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Top 2000 Live

27 december 2019 t/m 28 december 2019 van 20:00 - 01:00 uur

Voorstraat 71

5334 JR

Velddriel

Het is ieder jaar weer een periode waar muziekfans naar uit kijken: de start van de Top 2000. Een bonte stoet van muziekstijlen en genres komt voorbij tijdens de laatste dagen van het jaar. Deze bonte stoet maak je vrijdagavond 27 december live mee tijdens Top 2000 live in de Boxhof in Velddriel.

Tijdens Top 2000 live wordt een ode gebracht aan de populairste muziek van dit moment, die gedraaid wordt door DJ Don. De bands Van de Wereld, Vanèges en The Streets spelen een heerlijke avond vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes uit het legendarisch rock, pop, soul en Nederbeat repertoire vanaf de sixties tot nu. Kippenvel, meezingen, swingen en genieten van het speelplezier van deze muzikanten in een prachtig licht- en geluidsdecor.

De toegang voor dit muzikaal eindejaarsfeest bedraagt € 29,50 en dat is inclusief bier, wijn, fris en feestelijk lekkere hapjes.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app