Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vogelnestjekast maken

19 februari 2020 van 14:30 - 16:00 uur

De Dijk

Beuningen

Natuurlijk weten alle vogels hoe ze zelf hun nest moeten bouwen (hoe weten ze dat trouwens?). Maar soms kunnen ze moeilijk een goede plaats vinden. En misschien wil je de vogels in je tuin of op je balkon lokken met een extra mooi nestkastje.
Het Dijkmagazijn zorgt voor op maat gezaagde plankjes die je zelf in elkaar schroeft. Als het huisje klaar is kun je het beschilderen. Met bloemen, verzonnen strepen of schutkleuren. Net wat je zelf mooi vindt en waarmee je de mezen denkt te lokken. Tot in de late lente kun je genieten van een vrolijke familie kool- of pimpelmees bij je thuis.

Waalwoemi: vogelnestkastje maken, woensdag 19 februari 2020 van 14.30-16.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 12 kinderen vanaf 8 jaar. Deelname € 4,50 per kind. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Aanmelden is nodig: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app