Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Gardenista

Met trots presenteert KMTP / Groei & Bloei het nieuwe jaarlijkse buitenevent Gardenista! Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het landgoed Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat.

Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, heerlijke gastronomie onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

Gedurende vijf bijzonder groene dagen worden jong en oud op actieve wijze geïnspireerd met wat je met groen kunt doen. Het programma wordt de komende maanden vormgegeven. Het wordt een afwisselend programma met voor ieder wat wils. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons via onze Facebookpagina, LinkedIn, Instagram en YouTube. Het is geen beurs, geen fair, geen braderie of de zoveelste plantjesmarkt… Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Dit is wat wij Gardenista noemen.

Overnachten in het groen

Programma

Het programma krijgt nu echt vorm en inhoud. Nog niet alles is bekend, maar veel is al ingevuld. Benieuwd wat er allemaal komt? Klik op de knop programma en bekijk een van de dagprogramma’s of de aanbevelingen. Hou deze pagina en onze socials dan in de gaten voor de nieuwste informatie.

Bekijk programma

 

Blijf je overnachten?

Hotels in de omgeving

B&Bs in de omgeving

Campings in de omgeving

Meer informatie op Gardenista.nl

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld