Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

3 Zussen Meteren

  • Gevestigd in een Betuwse T-boerderij
  • Centraal gelegen
  • Ruime parkeergelegenheid

De 3 Zussen Meteren is gevestigd in een Betuwse T-boerderij, landelijk gelegen nabij de A15. Je vindt er een gastvrij onthaal in een sfeervolle omgeving. Voor een intiem diner, zakenlunch maar ook voor een familie- of bedrijfsfeest ben je hier aan het goede adres.

Je kunt bij De 3 Zussen Meteren terecht voor een kopje koffie, een kleine of uitgebreide lunch of een diner à la carte. Probeer bijvoorbeeld eens een 3 Zussen lunch proeverij met een soepje, drie minibroodjes met Old Amsterdam, carpaccio en een kalfskroketje. Ook erg lekker: De ontdekking van de 3 Zussen. Dit is een ware proeverij. Laat je verrassen door de koks met een driegangendiner voor €30,00 of een viergangendiner voor €35,00. Vanzelfsprekend zijn de specialiteiten van het seizoen hierin verwerkt. Voor de kinderen zijn er kinderplates naar keuze. Met mooi weer kan er gegeten worden op één van de prachtige terrassen.

Ook grote gezelschappen zijn van harte welkom bij De 3 Zussen Meteren voor speciale groepsdiners, bijzondere buffetten, smakelijke koffietafels of een spetterende barbecue. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

De 3 Zussen Meteren is een goed begin én eindpunt van een mooie fietstocht door de Betuwe. Het café-restaurant heeft een gratis parkeerterrein en is gelegen aan de A15 (afslag 30A) slechts twee minuten vanaf verkeersplein Deil.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: