Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Aan de Linge recreatie

  • Kanoverhuur over de Linge
  • Kamperen ook mogelijk in een comforthut of pipowagen
  • Verschillende dagtochten in de Betuwe

Aan de Linge Recreatie is een combinatie van een camping en dagrecreatie langs het mooiste riviertje van Nederland: de Linge. Je kunt er onder meer kamperen, kanoën en een Solex-tocht maken.

Je kunt natuurlijk kamperen met een eigen tent, caravan of camper, maar het is ook mogelijk om een comforthut of pipowagen te huren.

Vanaf Aan de Linge Recreatie kun je allerlei leuke activiteiten doen in de Betuwe en op de Linge. Denk bijvoorbeeld aan dagtochten met de kano, fiets, kickbike of Solex.

Verder kun je er vissen op één van de zeven vissteigers, klootschieten en hand- en kruisboogschieten. Je kunt er heel bijzonder overnachten in een echte Yurt, of lekker wat eten of drinken op het terras aan de Linge.

Tot slot kun je ook je familie- of bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderpartijtje bij Aan de Linge Recreatie organiseren.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app