Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

B&B Balgoy De Holtsehoek

  • Overnacht in de B&B in het Voorhuis of in de knusse hooiberg
  • Ruime, verharde plaatsen op het camperef
  • Geniet gezellig in de theetuin

De Holtsehoek Balgoy ligt in één van de mooie kerkdorpen van de gemeente Wijchen in het land van Maas en waal. Het is een plek waar je prettig en ongedwongen kunt verblijven, voor een weekend, midweek of gewoon gezellig voor een kop thee of koffie in de theetuin.

Overnachten kan in de Bed en Breakfast in het Voorhuis van een oude boerderij waar de tijd heeft stil gestaan. Maar ook in de knusse hooiberg met romantische gaskachel. Op het Campererf heb je mooie ruime plaatsen die allemaal verhard zijn met eigen grasplek. Kom genieten van rust, ruimte en groen. Ervaar de prachtige natuur en vele mooie fiets- en wandelgebieden zoals langs de maas of naar de Overasseltse vennen. Maar ook Kasteel Wijchen en Hernen zijn zeker een bezoek waard.

Graag tot ziens in de Holtsehoek Balgoy!


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.