Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

B&B Bommels Dijkhuis

  • Heerlijk rustpunt
  • Perfect uitvalsbasis voor diverse fiets- of wandeltochten
  • Drie ruime kamers
  • Ontbijt en diner met uitzicht op de dijktuin

Ben je op zoek naar een plek om tot rust te komen of naar een uitvalsbasis voor een paar dagen wandelen of fietsen langs o.a. de rivier de Waal? Boek dan een overnachting in B&B Het Bommels Dijkhuis! Deze B&B is een heerlijk rustpunt in het prachtige dorpje Gameren, ongeveer 4 kilometer van het vestingstadje Zaltbommel gelegen.

De kamers

Het Bommels Dijkhuis heeft drie ruime kamers in een vrijstaand gastenverblijf. De kamers zijn allemaal voorzien van een eigen inloopbadkamer met toilet. Door de sfeervolle inrichting en kleurstelling in de kamers is ook hier de rust voelbaar.

Eten & drinken

De gemeenschappelijke ontbijt- en dinerruimte heeft openslaande deuren naar het terras van de fraaie dijktuin en is gelegen op het zuiden. Hier wordt in de ochtend het ontbijt geserveerd en in de avond kan er genoten worden van een heerlijke maaltijd, gemaakt van eerlijke producten uit de Bommelerwaard. De omgeving Gameren is een idyllisch dorpje in de gemeente Zaltbommel waar oude boerderijen een prominente plek hebben. De brede en toegankelijke uiterwaarden van de rivier de Waal bieden gelegenheid om te genieten van deze levendige  rivier, omgeven door een uniek en zeer variërend landschap met zijn vele kleine strandjes en indrukwekkende schepen die ogenschijnlijk traag voorbij varen.

De omgeving
Gameren is een idyllisch dorpje in de gemeente Zaltbommel waar oude boerderijen een prominente plek hebben. De brede en toegankelijke uiterwaarden van de rivier de Waal bieden gelegenheid om te genieten van deze levendige  rivier, omgeven door een uniek en zeer variërend landschap met zijn vele kleine strandjes en indrukwekkende schepen die ogenschijnlijk traag voorbij varen.


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.

Inschrijven

* velden zijn verplicht