Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

B&B De Bataaf

  • Gelegen in het hart van de Betuwe
  • Sfeervolle woonboerderij
  • Heerlijk ontbijt met streekproducten
  • Gelegen naast een golfbaan

B&B De Bataaf is gelegen in het hart van de Betuwe, naast het plaatsje Zoelen en vlakbij de fruitstad Tiel. Door de centrale ligging is het een ideaal startpunt voor een mooie fiets- of wandeltocht door Rivierenland! En door de ligging naast golfcentrum de Batouwe kun je er ook prima terecht voor een potje golf.

B&B De Bataaf is een sfeervolle woonboerderij, waar je terecht kunt voor een heerlijke overnachting met een uitstekend ontbijt geserveerd met vele eigen gemaakte en lokale producten van omliggende boeren. ‘s Ochtends wordt het ontbijt geserveerd in de verblijfsruimte of in onze mooie tuin grenzend aan en uitzicht op de golfbaan.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, en je (elektrische) fiets kun je stallen in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.