Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

B&B De Bloesemgaard

  • Karakteristieke Betuwse woonboerderij
  • Sfeervolle kamers
  • Ouderwetse hoogstamkersenbongerd

Breng een bezoek aan B&B en Vakantiehuis De Bloesemgaard voor een overnachting of organiseer je (zakelijke) evenementen in deze honderd jaar oude karakteristieke Betuwse woonboerderij.

De bed & breakfast beschikt over drie comfortabele kamers. Ook is de hele accommodatie als vakantiehuis te huur. De inrichting van de Kersenkamer, de Appelkamer en de Pruimenkamer is natuurlijk geïnspireerd op de frisse fruitkleuren van de Betuwe. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair, luxe boxsprings bedden en WiFi.

Bovendien heeft De Bloesemgaard een royale en gezellige gemeenschappelijke ruimte met een houtkachel, een loungehoek met tv en een volledig ingerichte keuken. In de ouderwetse hoogstamkersenbongerd kun je lekker rondwandelen en zitten onder de fruitbomen. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd aan twee grote eiken stamtafels.

Kies bed & breakfast De Bloesemgaard als startpunt voor een wandel- of fietstocht naar pittoreske stadjes als Buren, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Rhenen en Amerongen. Geniet van de Betuwe, de natuur, de rust en de gerieflijke kamers.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app