Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

B&B De Lindebloesem

  • Heerlijk appartement
  • In een voormalige paardensta
  • Zee van rust
  • Schoonheid van bloeiende appel- en perenbomen

De Lindebloesem is een eenkamerappartement in het hart van Nederland. Gesitueerd in de voormalige paardenstal van een oude boerderij in Rhenoy, biedt De Lindebloesem je een zee van rust.

Rhenoy ligt aan de Linge, de langste rivier van Nederland. U kunt naar hartelust fietsen, wandelen, zwemmen en genieten van de ongeëvenaarde schoonheid van de appel- en perenbomen als ze in bloei staan.

De Lindebloesem is een heerlijk appartement in het midden van het land. Geschikt voor twee volwassenen en eventueel een kind tot drie jaar. Het appartement beschikt over een eigen badkamer, keuken, opgang en tuin. Je kunt gratis voor het huis parkeren. TV en Wifi zijn aanwezig.

Deze voormalige boerderij heeft in haar ruim 100-jarig bestaan vele publieke functies gehad. Zo stond er één van de twee waterputten uit het dorp, was er een weegbrug voor graan en kon men in het inpandige café een borreltje nuttigen. Tevens werden er vroeger voor het huis dorpsbijeenkomsten en concerten gehouden. B&B De Lindenbloesem zet die gastvrije traditie graag voort en heet je van harte welkom.


Lees meer
Delen: