Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

B&B Gwoonthuis

Burgemeester Verbrughweg 57

4024 HP

Eck en Wiel

Plan je route

  • In een landelijke omgeving
  • Ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars

Overnachten in een landelijke omgeving kan je bij Gwoonthuis in Eck en Wiel. Deze warme bed & breakfast in de Betuwe voelt als een tweede thuis waar je als gast flink in de watten wordt gelegd en even tot rust kunt komt. 

B&B Gwoonthuis heeft drie kamers met elk een ander thema. Knus & Kneuterig en Fris & Fruitig zijn beiden geschikt voor twee personen en zijn voorzien van een eigen badkamer. Ben je met een groter gezelschap? Bescheiden & Gewoon is te combineren met Fris & Fruitig tot een groepsaccomodatie voor vier personen. Je ontbijt wordt ‘s ochtends naar de kamer gebracht of bij mooi weer buiten geserveerd om te genieten van de frisse buitenlucht.

Door de centrale ligging is het een ideaal startpunt voor een mooie fiets- en wandeltocht door Rivierenland! Geen zin om de fiets mee te nemen? Bij de B&B worden eventueel ook fietsen verhuurd.


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.