Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

B&B Tremele

  • Winnaar tv-programma 'Bed & Breakfast' 2019
  • Prachtige ligging in het Land van Maas en Waal
  • Gevestigd in een prachtige statige herenboerderij

Midden tussen de boomgaarden in het Land van Maas en Waal tref je B&B Tremele, een monumentaal pand waar de gast alle ruimte is gegeven om te ontspannen. Deze statige herenboerderij werd vroeger onder andere gebruikt als heerenlogement, winkel, notariskantoor, café en slijterij. En dat is terug te zien!

Zo kun je logeren in de Notariskamer (1-4 pers.), de Fruitgaard (1-2 pers.) en de Slijterij (1-3 pers). Elke kamer is geïnspireerd op de oude stijl en bevat dus ook bijpassende details als boekenkasten, wijnflessen en houten trapjes. Ook fijn: alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer!

Als gast heb je hier veel ruimte tot je beschikking. In de oude stal is een leefruimte gecreëerd met een open haard, open keuken, poolbijart, zithoeken en een kinderhoek. Buiten in de tuin is nog een speeltuin, kippenren, fruitgaard, terras, BBQ en loungehoek te vinden. Door deze ruime opzet leent de locatie zich dan ook uitstekend voor groepen tot 16 personen. Vanaf juni is ook het zwembad tegen betaling toegankelijk.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: