Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bed & Breakfast Water & Brood

  • Tuinhuis met veel privacy
  • Van alle gemakken voorzien
  • Ideale locatie voor wandel- en fietsliefhebbers

Het tuinhuis in de achtertuin is omgebouwd naar een sfeervolle bed & breakfast. Deze is voorzien van alle gemakken zoals een keukentje en een eigen badkamer. Het tuinhuis ligt in een besloten stuk van de tuin met een eigen oprit, zodat gasten veel privacy hebben. Het chalet is geschikt voor twee personen.

Waaldijk 163 is een dijkhuisje uit ±1830. De beroemde nederlandse fotograaf Cas Oorthuys heeft er nog gewoond. Het dijkhuisje staat pal aan de Waal op een doodlopend stuk van de Waaldijk. De bed & breakfast staat in de achtertuin.

De locatie is werkelijk prachtig, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Dichtbij natuurgebied Munnikenland en Slot Loevestein. Er zijn vele mogelijkheden voor dagjes uit en het is mogelijk om gebruik te maken van de elektrische fietsen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Voel je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je deze herfst een lekkere frisse neus kunt halen. Maar ook thuis hoef je je niet te vervelen. Benieuwd welke activiteiten je in deze coronatijd veilig kunt ondernemen?

Bekijk onze tips hier