Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Beldert Beach

  • Trendy beachclub
  • Gratis parkeren
  • Kraakhelder water
  • Gratis wifi
  • Waterglijbaan

Prachtig kraakhelder zwemwater, een fijn strand, douches, toiletten, een waterglijbaan, beachvolleybal, een springkussen, horeca, vermaak, … alles is aanwezig om er een heerlijk dagje genieten in de zon van te maken!

The place to beach! Het allermooiste strand met dé leukste activiteiten en faciliteiten, voor jong en oud! Het is en blijft een fantastische plek om te vertoeven. Midden op het terrein van Beldert Beach is de hip en trendy Beach Club te vinden. Plof hier neer op één van de loungebedden, ga heerlijk genieten van de lekkere hapjes, broodjes en drankjes of… organiseer hier jouw beachparty!

Beldert Beach presents: Wipeout Kids!
… het eerste Wipeout Kids speelpark van Nederland! Holland Evenementen Groep is geselecteerd door Endemol als dé exclusieve aanbieder van Wipeout in Nederland en biedt het concept – naast het officiële parcours voor volwassenen – vanaf nu ook aan voor kinderen. In Wipeout heten activiteiten Obstacles en er geldt hoe gekker, hoe beter! Kom jij de volgende obstacles op zoeken?: Red Balls, Sucker Punch, Trampo Sweeper, Water Wall, Dizzy Dummy, Family Surf, Wipeout Jungle, Power Tower, Slinger Sweeper, Bouncing Balls, Wipeout Hill, Wetstrijd, Wipeout Run, Red Ball Boulder, Floatable Fun, Slippery Slide, Jumping Pillow en heel misschien … de Killer Surf (langste freefall waterglijbaan van Benelux). Bijna alle Obstacles staan op land en kan je bij elke weersomstandigheid ondernemen. Ook bij regen? Ja! Juist dan beleef je de ultieme Wipeout ervaring! That will leave a Mark!

Vier hier je feestje! Wipeout Kids is namelijk super leuk voor een kinderfeestje. De entree bedraagt €8,- per persoon en als je het helemaal compleet wil maken kan je voor het feestpakket gaan van €15,50! Je wordt dan als VIP ontvangen door onze mascotte Mr. Red Ball, krijgt centrale uitleg over de scores, een heerlijk Crash Splash & Smack Meal (pannenkoek, drankje en ijsje) en een gave prijsuitreiking met coole cadeautjes. Dit voordeelpakket is een echte aanrader en is inclusief ALLES! Hoe cool?!

Altijd prijs!
De uitdaging is bij alle obstacles je score bij te houden. Er zijn mooie prijzen mee te winnen, maar sowieso krijgt iedereen die zijn best doet een leuk Wipeout-item. Spaar ze allemaal!

Bij een kinderfeestje krijgt de jarige altijd een mooie prijs bij volbrengen van het parcours!

Het park is gecertificeerd met een Gouden Greenkey én de Blauwe Vlag. Dit betekent dat het een schoon en veilig strand is met alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgd dagje uit. Gratis parking, toezichthouders, kraakhelder zwemwater met hoogste 3 sterren kwalificatie, ligbedden, douches, toiletten, horeca, trendy beachclub en zelfs gratis wifi! Zo is het niet alleen een coole plek voor de kids maar dus ook voor de ouders. Bekijk de website voor meer informatie voor het leukste dagje uit van Nederland: www.wipeoutkids.nl

Openingstijden

Elke dag van 10:00 – 19:00 uur (bij mooi weer langer open!)
In april & september alleen geopend op:

Woensdag: 12:00 – 19:00 uur
Weekenden: 10:00 – 19:00 uur
– En op reservering!

Entree: €8,- (na 16:00: €5,50)
Jaarkaart: €37,50
Gezinskaart: 4 halen, 3 betalen!

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: