Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Blokhutboot

 • Meer aan waar je maar wilt
 • Geen vaarbewijs of ervaring nodig
 • Verschillende opstapplaatsen

De naam zegt het eigenlijk al, het is een blokhut op een boot. Met Blokhutboot kan je overal waar je maar wilt, aanmeren en overnachten. Midden in de natuur, in een leuk stads haventje of aan een mooi afgelegen strandje. Het concept is uniek in Nederland en staat garant voor een comfortabel verblijf met veel contact met het water en de omgeving.

Blokhutboot is geschikt voor jong en oud en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden. Je hebt dus geen vaarbewijs of ervaring nodig. De blokhutboten trekken een brede doelgroep: de fervente kampeerder, de ‘bootjesgek’ zonder eigen boot, gezinnen met jonge kinderen, iedereen die houdt van lekker rommelen op en rond de boot, kanoën en zwemmen, beversporen zoeken, vissen, kortom van een actieve vakantie waarin niemand zich zal vervelen.

Je kunt varen vanaf verschillende opstapplaatsen:

 • Locatie Bommelerwaard Opstapplek Heerewaarden
  Ideaal voor gezinnen met kinderen. Een prachtig gebied met veel ruimte voor recreatie. Dit gebied kenmerkt zich door de talloze zandgaten en zijarmen van de Maas. Je kunt hier heerlijk zwemmen in de ongerepte natuur, lekker BBQ-en aan de waterkant, kanoën en ‘s avonds een gezellig kampvuur maken en marshmallows roosteren. Kortom voor elk wat wils!
 • Locatie Biesbosch Opstapplek Waspik
  Ideaal voor natuurliefhebbers. De Biesbosch is één van de mooiste waterrijke gebieden van Nederland. In dit Nationaal Park vind je talloze smalle slootjes, kreekjes en afgelegen eilandjes. Blokhutboot biedt je de mogelijkheid om deze gebieden op een zéér bijzondere manier te ontdekken en ervaren. Nog nooit was de natuur zo dichtbij!
 • Locatie de Linge Opstaplek Arkel
  Perfecte mix van natuur en cultuur. Het prachtige gebied rondom de Linge staat volop in het teken van rivieren. Groene uiterwaarden en vergezichten over fruitboomgaarden en griendbossen nodigen uit tot wandelen. Langs de Linge vind je bovendien veel leuke historische dorpjes en steden waar je cultureel en culinair je hart kunt ophalen!
 • De Gouden Ham
  Locatie de Gouden Ham is een indrukwekkend en veelzijdig waterrecreatiegebied in het Land van Maas en Waal. Er zijn drie schiereilanden en een natuurgebied aan de rand. Geniet van de vele terrasjes aan de waterkant of maak een keer de leuke struinwandeling langs de oever van de rivier.

Lees meer
Delen: