Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boerderij Zonneveld

  • Veelzijdige boerderij
  • Prachtig uitzicht over weilanden
  • Uitermate geschikt voor groepen maar ook voor kleinere gezelschappen
  • Ook een ideale plek voor zakelijke ontmoetingen

Op boerderij Zonneveld heet de familie De Groot je van harte welkom. Zonneveld is een veelzijdige boerderij waarop kippen, koeien en paarden heerlijk vrij rondlopen.

Samen de kippen voeren, ontspannen in de tuin met een prachtig uitzicht over de weilanden of het Bommelerwaardse landschap ontdekken op de fiets; tijdens het verblijf op Boerderij Zonneveld geniet je van het boeren-buitenleven. Ook de mooie stadjes en dorpen in de omgeving bieden je van alles: cultuur, gezellige winkeltjes, terrasjes en natuurlijk heerlijk eten.

Je logeert in een gezellig vrijstaand huis naast de boerderij. Het huis is van alle gemakken voorzien: een riante woonkeuken, drie (bad)kamers, een woonkamer met een weids en vrij uitzicht over de landerijen en een heerlijke tuin. Alles is recent vernieuwd en heeft een frisse en landelijke uitstraling.

De accommodatie is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld de hele familie, je vriendenclub, zakenpartners of welke samenstelling je ook wenst. Je hebt de beschikking over 11 slaapplaatsen. Wil je alleen of met z’n tweeën komen? Ook dat is mogelijk!

Boerderij Zonneveld is een rustige plek omgeven door weilanden. Toch ligt het dichtbij de A2 en de stations van Zaltbommel en Den Bosch. Hierdoor is het ook dé perfecte locatie voor al je vergaderingen en ontmoetingen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: