Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boerderij Zonneveld

  • Bij Boerderij Zonneveld geniet je van het púre leven
  • In de winkel vind je producten met een verhaal, die bijdragen aan een circulaire samenleving
  • Wij bieden sfeervolle ruimtes die modern zijn toegerust voor zakelijke activiteiten

Bij Boerderij Zonneveld geniet je van het púre leven!

Op zoek naar een plek waar je echt tot rust komt en waar je kunt genieten van de buitenlucht? Op Boerderij Zonneveld in Rossum (op het randje van zaltbommel) is van alles te beleven! Zo kun je zien hoe het boerenleven er aan toe gaat in de stallen, op de weilanden en op het erf.

Overnachten
Wordt wakker door het kakkelen van de kippen, ontbijten met een kakelvers eitje en een heerlijk glas melk. Lunchen met verse streekproducten op ons boerderijterras. Picknicken in het weiland, terwijl de koeien rustig in het gras staan te grazen.

Boerderijwinkel
In onze winkel vind je producten met een verhaal, die bijdragen aan een circulaire samenleving. Van jam gemaakt van de pruimen van onze eigen pruimenbomen, eieren van onze eigen vrije-uitloop kippen tot Pieper- en Bammetjes Bier gemaakt door Instock. Maar ook producten van onze collega-boeren, zoals kaas, vlees van de boerderij, honing en nog veel meer. Bovendien maken we op maat geschenken voor bedrijven en particulieren.

Zakelijk
Brainstormen terwijl het gras onder je voeten kriebelt, even je gedachten de vrije loop laten of borrelen? Wij bieden sfeervolle ruimtes die modern zijn toegerust voor zakelijke activiteiten.

Een activiteit met je familie, bedrijf of vrienden? Of juist samen brunchen? Het kan allemaal.

Welkom op Boerderij Zonneveld!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: