Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boerengolf Hedel

  • Ultieme buitensport voor jong en oud
  • Verschillende arrangementen te boeken
  • Ook leuk bij minder weer
  • Reserveren is noodzakelijk

Boerengolf/ Voetgolf is de ultieme buitensport voor jong en oud, als je een onvergetelijke dag wilt door de ongerepte natuur. Halverwege het golfparcours kom je bij ijsboerderij de Schoonheuvel, waar tevens ook de mogelijkheid is tot een ijsexcursie, kanotocht of huifkartochten. En met slecht weer kan je gebruik maken van de indoorspelen!

Ideaal voor teambuilding, familiedagen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en iedereen die van het platteland houdt. Wij kunnen een gehele dag voor je verzorgen.

Bijvoorbeeld boerengolf met een boerenlunch of afsluiten met een boerenbarbeque met een ambachtelijk ijsbuffet. Of wil je een kanotocht maken, een excursie naar de ijsboerderij, een rondrit met de huifkar door de omgeving.

Is het weer minder, niet getreurd. Dan kan je binnen gebruik maken van indoorgolf of oudhollandse spelletjes. Vraag naar onze mogelijkheden en wij maken een offerte op maat. Reserveren is noodzakelijk.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld