Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Brasserie Streek

Markt 15

4101 BW

Culemborg

Plan je route

In het monumentale pand aan de Markt in Culemborg kun je met een gerust hart met de kids uit eten gaan. Sinds kort is Brasserie Streek daar gevestigd en hier zijn ouders én kinderen van harte welkom. Niet dat er naar hartenlust gerend mag worden, maar achter in de zaak is een in Rivierenland-stijl ingerichte speelruimte. Lekker eten kun je er natuurlijk ook! Op de kaart staan veel gerechten met producten uit de streek, al dan niet bereid op de eigen houtskoolgrill.

De keuken van Brasserie Streek is een blikvanger wanneer je binnenkomt. De chefs begroeten je vanuit de open keuken. Je treft er geen gasfornuis aan, maar enkel houtskoolbarbecues en enkele electrische kookplaten, gevoed met groene energie.

Eigenaren Moniek en Stefan willen dat mensen genieten van lekker eten en drinken. Er is gekozen voor een inrichting die uitnodigt om er langer te zitten dan een kopje koffie. Brasserie Streek heeft met zijn prachtige inrichting het gevoel van een huiskamer waar iedereen welkom is. Daarom is gekozen om achterin de zaak een grote indoor speeltuin te bouwen. Volledig geluiddicht en met een enorme glazen wand, zodat ouders of verzorgers hun kinderen volledig in de gaten kunnen houden.

Het eten dat in de brasserie geserveerd wordt is zo veel mogelijk afkomstig van duurzame teelt en diervriendelijke vleesleveranciers. Brasserie Streek denkt ook om het milieu op gebied van energie en bijproducten.

Openingstijden
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag t/m zondag: 10.00 – 22.00/0.00 uur (keuken open tot 21.00 uur)

Lunch van 11:30 tot 14.30 uur


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app