Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Caatje aan de Lek Zakelijk

  • Unieke ruimten
  • Geschikt voor lezingen, vergaderingen, workshops en bijeenkomsten
  • Tussendoor naar buiten

Via Caatje aan de Lek huur je een unieke ruimte op Werk aan het Spoel. Of het nu gaat om een lezing, vergadering of workshop, de verschillende ruimtes bieden genoeg mogelijkheden voor een ontspannen bijeenkomst.

De multifunctionele Genieloods is een fijne accommodatie voor elke gelegenheid. De ruime benedenverdieping heeft openslaande deuren, er is een gezellige zolderetage en een klein terras met uitzicht op de bunkers in het gras.

Het werklokaal bevindt zich op de eerste verdieping van het forthuis en biedt rondom uitzicht op Culemborg en het Amfitheater. De zaal biedt ruimte aan 25 personen en is heel geschikt voor vergaderingen, lezingen, workshops en presentaties. Alles voor een productieve vergadering is aanwezig zoals een beamer, projectiescherm en flipover.

Met een workshop of bijeenkomst in een bunker heb je zeker geen alledaagse bijeenkomst. Bij mooi weer kan de bijeenkomst ook vóór de bunker op het ruime terras worden georganiseerd.

Caatje helpt graag met de organisatie!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app