Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cafetaria de Wiel

  • Ideale tussenstop tijdens je fiets- of wandelroute
  • Terras met uitzicht over natuurplas 'De Wiel'

Café – Cafetaria De Wiel is de ideale tussenstop tijdens je fiets- of wandelroute. U bent hier op het juiste adres voor ambachtelijk bereid schepijs, vers gezette koffie, latte of cappuccino, een lekker koud (speciaal) biertje of een ander drankje en voor een hartig tussendoortje is er keuze uit verschillende soorten bittergarnituren.

Wij verwijzen u naar de menukaart voor een simpele hap, een lunchgerecht of voor de grote trek één van de uitgebreidere snackschotels, die geserveerd worden met patat, rauwkost en een bolletje rundvleessalade. Ook serveren wij nasi- en bamischotels met loempia of saté.

Het terras van Café – Cafetaria ‘’De Wiel’’ bevindt zich aan de rand van een vrij toegankelijk natuurzwembad met ligweide en zandstrand. Op ons terras is overigens wel gepaste kleding verplicht (dus niet in zwemkleding).


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld