Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Camping De Fruitboom

Camping de Fruitboom is een fijne ruime camping voor natuurliefhebbers zoals wandelaars, fietsers en rustzoekers. Geniet van de charme, de natuur en rust in de Betuwe op Camping de Fruitboom.

De camping in Lienden bevindt zich in een oude boomgaard, typerend voor deze regio. Wij verzorgen uw stand- en verblijfplaats in de Betuwe.

Omgeving
De camping ligt in Lienden aan de Nederrijn op 8km afstand van Rhenen en het mooie, historische Wijk bij Duurstede is per pont te bereiken op 19km vanaf de camping.

Natuurlijk kunt u in de directe omgeving van de camping genieten van de prachtige natuur van de Betuwe met zijn fruitbomen en kraampjes langs de weg. Zo kunt u al lopend of fietsend van de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug genieten.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.