Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Camping de Grote Altena

  • Rustige en gemoedelijke sfeer
  • Gelegen aan het water
  • Veel fiets- en wandelmogelijkheden

Onze camping ligt in het hart van de Betuwe aan de rivier de Waal op een steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen. Dit rivierenlandschap kenmerkt zich door glooiende uiterwaarden, kronkelende rivieren, bloeiende fruitboomgaarden en pittoreske dijkwoningen. Deze unieke ligging biedt uitstekende mogelijkheden voor het maken van een fiets- en/of wandeltocht over de Waaldijk of voor het uitgooien van een hengel in de rivier.

Het kampeerterrein beschikt over ca. 125 kampeerplaatsen, waarvan de helft direct aan het water is gelegen. Vanaf elke kampeerplaats kunt u volop genieten van het schitterende uitzicht op de rivier en de scheepvaart. Elke kampeerplaats is voorzien van een waterkraan, afvoerputje, elektriciteitsaansluiting en draadloos internetontvangst (wifi).

Daarnaast beschikt onze camping over moderne sanitaire voorzieningen, een sfeervol waalterras, een sportveldje, een speeltuintje en een recreatieruimte.

Onze camping kenmerkt zich door een rustige en gemoedelijke sfeer. Dit maakt het verblijf zeer geliefd bij met name natuurliefhebbers, rustzoekers, fietsers, wandelaars en vissers.


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld