Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Camping De Rotonde

  • Strandbad met waterglijbaan
  • Stoere speeltuin met springkussens
  • Animatie tijdens schoolvakanties
  • Veel viswater

Camping De Rotonde doet er alles aan om je het optimale vakantiegevoel te bezorgen. Of je nu in je tent, caravan, stacaravan of chalet verblijft. En of je nu een paar dagen, enkele weken of het hele seizoen te gast bent. Geniet van de vrijheid, de ruimte en de altijd b(l)oeiende Betuwe!

Kinderen vermaken zich uitstekend in het strandbad met waterglijbaan, in de speeltuintjes, op het springkussen of tijdens de animatie in de schoolvakanties. (Groot)ouders slaan een balletje op de tennisbaan of gooien hun hengel uit in het viswater op Camping De Rotonde. Ook zijn er veel mogelijkheden voor fraaie fiets- wandel- en kanotochten door de pittoreske Betuwe. Op het terrein van Camping De Rotonde vind je een La Place restaurant.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.