Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Camping De Rotonde

  • Strandbad met waterglijbaan
  • Stoere speeltuin met springkussens
  • Animatie tijdens schoolvakanties
  • Veel viswater

Camping De Rotonde doet er alles aan om je het optimale vakantiegevoel te bezorgen. Of je nu in je tent, caravan, stacaravan of chalet verblijft. En of je nu een paar dagen, enkele weken of het hele seizoen te gast bent. Geniet van de vrijheid, de ruimte en de altijd b(l)oeiende Betuwe!

Kinderen vermaken zich uitstekend in het strandbad met waterglijbaan, in de speeltuintjes, op het springkussen of tijdens de animatie in de schoolvakanties. (Groot)ouders slaan een balletje op de tennisbaan of gooien hun hengel uit in het viswater op Camping De Rotonde. Ook zijn er veel mogelijkheden voor fraaie fiets- wandel- en kanotochten door de pittoreske Betuwe. Op het terrein van Camping De Rotonde vind je een La Place restaurant.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.