Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Camping Den Hoogen Berg

  • Ruime verharde plaatsen
  • Prima uitgangspunt voor wandel- en fietsroutes
  • Gelegen in het Land van Maas en Waal

Rustige minicamping met prachtig verwarmd sanitair gelegen in het mooie Land van Maas en Waal. Prima uitgangspunt voor wandel- en fietsroutes langs de rivieren. Grote supermarkten op 2 km afstand.

Ruime verharde plaatsen voorzien van 6 ampere stroom. Douches en warm water zijn bij de prijs inbegrepen (dus geen munten). De prachtige verwarmde sanitair wagen is voorzien van 4 toilets, 4 douches en 4 wastafels en is echt een uniek exemplaar. Ook is er een overdekt terrasje aanwezig en er is een gezellige recreatieruimte met terras en een overdekte fietsenstalling met laadpunten. Over het hele veld is wifi aanwezig (gratis). Er zijn diverse supermarkten in de buurt zoals de Lidl, Aldi en Jumbo.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.

Inschrijven

* velden zijn verplicht