Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Camping Graaff en Woerd

  • Knusse camping
  • In het hart van de Betuwe
  • Centraal gelegen

In het hart van de Betuwe ligt de knusse camping met 20 staanplaatsen. Van hieruit kun je verschillende fiets- en wandelroutes volgen langs oude dorpjes, slingerende dijken en prachtige boomgaarden met in het voorjaar volop bloesem. Door in Zoelen te kamperen proef je de sfeer van de Betuwe!

Op de camping kijk je vanuit je verblijf uit over de weilanden met paarden en koeien of naar een oude hoogstamboomgaard.

Rondom Zoelen zijn verschillende knooproutes om te wandelen en fietsen in de mooie omgeving. Een dagje weg kan je ook prima vanaf de camping plannen, wil je bijvoorbeeld rondkijken in Oranje stad Buren en wandelen in natuurgebied de “Burenseput”, een bezoek brengen aan het Flipje museum in Tiel, of een dagje naar Ouwehands dierenpark in Rhenen? Op zeer korte afstand is een recreatieplas met een strand waar je een verfrissende duik kan nemen. Daarnaast bevindt de camping zich op loopafstand van een kanaal waar je kan vissen, mits je in het bezit bent van een visakte.

Het is allemaal goed te bereiken vanaf de camping, kijk voor meer informatie over de omgeving op de site.

Wil je de camping met kinderen bezoeken? Dat kan, voor de kinderen hebben ze een leuke pipowagen om in te spelen en zijn er verschillende dieren aanwezig.


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld